Connect with us

Si eu m-am nascut in Romania

Si eu m-am nascut in Romania – 03.09.2016

Sâmbăta aceasta vă așteptăm la ,,Un ceai cu rom” pentru a lua pulsul comunității de romi din Prahova. Alături de reprezentanții Partidei Romilor Pro-Europa, filiala Prahova vă vom prezenta care sunt aspectele urgente pe ordinea de zi în comunitatea de romi de aici, ce progrese s-au făcut și ce dificultăți întâmpină încă.
,, Kestiuni rome”, vă așteaptă cu un material emoționant despre copiii din Jilava și Sintești de care Asociația Matias se ocupă cu multă dragoste și atenție. Nu au lipsit de la aceasta vizită nici gazdele emisiunii, Zita Moldovan și Sorin Sandu care au dorit să le însenineze ziua celor mici. Printre minunatele ateliere de propsuri ale Crinei Morteanu-deja o bună prietenă a emisiunii noastre și inițiatoarea proiectului Mișto Party, vom descoperi povestea înființării Asociației Matias și a celor 35 de suflete care primesc ajutor de aici.
Nu pierdeți nici rubrica ,,Info rom” atunci când veți afla ce trebuie să faceți pentru a nu pierde ultimele zile de înscriere la licență și master. Despre instituțiile de învățământ care mai organizează înscrieri, aflați doar la ,,Info rom”.
Nu pierdeți și alte rubrici plăcute și nu în ultimul rând muzică de calitate, Mahala Rai Banda, Miele Bibescu și Georgian Stanciu! Emisiunea”Și eu m-am născut în România”, vă așteaptă sâmbătă de la ora 9.30, pe Național TV!

Continue Reading
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Tendință