Si eu m-am nascut in Romania

Si eu m-am nascut in Romania 01.10.2016

,,La un ceai cu rom” vă ținem la curent cu pulsul comunităților de romi din județul Ialomița. Care sunt realizările dar și punctele vulnerabile ale comunității de aici, aflăm de la Leonina Mandache-președintele PRPE, filiala Ialomița și Vergilius Enache-secretar PRPE, filiala Ialomița.
La rubrica ,,R(omul) de zece”, vă facem cunoștință cu Lavinia Lupu, o tânără în vârstă de 20 de ani, studentă la Facultatea de Comunicare și Relații Publice a Universității din Iași. Pe lângă frumusețea și prospețimea vârstei, Lavinia este o activistă convinsă. Mai mult, aceasta este voluntară în cadrul Asociației Partida Romilor Pro-Europa, acolo unde participă la organizarea evenimentelor culturale și caritabile.
Rubrica ,,Info Rom” vine cu știri de actualitate. Sâmbătă aruncăm o privire la Sărbătoarea Romilor Ialomițenii și vedem cum s-au distrat aceștia, vorbim despre Ziua Limbilor Europene și îi aflăm istoricul.
Nu pierdeți nici rubrica ,,Din arhiva emisiunii” dar și muzică de calitate. Emisiunea”Și eu m-am născut în România”, vă așteaptă sâmbătă de la ora 9.30, pe Național TV!

Lasă un răspuns Anulează răspunsul

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Tendință

Exit mobile version