Connect with us

Educatie

Şedinţe gratuite de pregătire online la Matematică şi Informatică pentru Bacalaureat 2021, organizate de Universitatea Ovidius

Facultatea de Matematică şi Informatică din cadrul Universităţii Ovidius din Constanţa (UOC) organizează, în perioada 20 martie – 5 iunie, o nouă sesiune de şedinţe gratuite de pregătire online pentru examenul de Bacalaureat 2021, pe baza unui protocol de colaborare încheiat cu Inspectoratul Şcolar Judeţean (ISJ), au informat, joi, reprezentanţii celor două instituţii.

„Lecţiile se vor susţine on-line, pe platforma Cisco Webex (…), în zilele de sâmbătă, în intervalul orar 10,00-12,00, la disciplinele Matematică şi Informatică, conform unei tematici bine stabilite. Elevii care doresc să participe la această pregătire au la dispoziţie un formular de înscriere. La finalul activităţii de pregătire se vor elibera diplome care să ateste participarea la acest program”, reiese dintr-un comunicat de presă transmis de ISJ Constanţa.

Şedinţele de pregătire online pentru elevi la Matematică şi Informatică sunt organizate pentru al doilea an consecutiv de către Universitatea Ovidius.

„Este al doilea an consecutiv în care Facultatea de Matematică Informatică organizează sesiune de pregătire pentru examenul de Bacalaureat în format online, având deja o tradiţie de peste 20 de ani de întâlniri în format clasic. (…) Aceste întâlniri le oferă elevilor avantajul de a interacţiona în mod direct cu cadrele univeristare şi de a înţelege valoarea pe care o au informaţiile predate. Aceste lecţii model se află la îmbinarea dintre noţiunile predate la liceu şi cele de la nivel de studii universitare şi au rolul de a facilita trecerea şi de a le arăta elevilor că parcursul educaţional este unul natural, facil. Ne dorim ca la aceste întâlniri să poată participa, alături de cadrul didactic, şi studenţi şi absolvenţi de succes”, a precizat lect. univ. dr. Alexandru Bobe, prorector al UOC.

Continue Reading
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Tendință