Connect with us

Eveniment

“Şatra – Noi, țiganii”, un spectacol eveniment la Sala Palatului

Cu ocazia aniversării centenarului Declaraţiei de la Dumbrăveni (fostul Ibașfalău), Partida Romilor „Pro-Europa” şi FEDER, împreună cu Teatrul de Stat Romen de la Moscova, aduc pentru prima dată pe o scenă din România o producție impresionantă, duminică 17 martie în București, la Sala Palatului, de la ora 20.

Teatrul Țigănesc sau Teatrul Romen s-a bucurat de un deosebit succes internațional în toată Europa. Prezenți pentru prima oară în România, artiştii ruşi promit un spectacol eveniment.

Producția spectacolului de peste 2 ore este una impresionantă, atât la nivel de resurse umane cât și din punct de vedere al investiției. Un tir a fost alocat doar transportului costumelor. Un număr de aproximativ 100 de persoane pun în scena spectacolul. Costul spectacolului “Şatra – Noi, țiganii” este estimat la 1 milion de dolari.

Presa internațională a avut doar cuvinte de laudă precum “fabulos”, “de neimaginat”, “uluitor”. “The Sun” a notat: “Nu am crezut că putem vedea ceva care să pară cadre reale de film puse pe scenă!”

“Şatra – Noi, țiganii” este un spectacol de muzică, dâns, coregrafie și scenografie a unei povești despre romi. În cadrul spectacolului 50 de artiști îmbracă peste 120 de costume ca să reamintească de întreaga instorie tumultoasă a romilor, cât și datinile și obiceiurile acestora.

Teatrul Romen din Moscova va aduce pentru punerea în scenă a spectacolului “Șatra – Noi, țiganii” peste 75 de kg de aur sub formă de brățări, cercei, salbe, curele, etc.

Continue Reading
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Tendință