Connect with us

Educatie

Săptămâna Porţilor Deschise la ASE

Eveniment dedicat elevilor din anii terminali de liceu interesaţi să afle mai multe despre admiterea din acest an

Academia de Studii Economice organizează în perioada 27 februarie – 3 martie Săptămâna Porţilor Deschise, eveniment dedicat elevilor din anii terminali de liceu interesaţi să afle mai multe despre admiterea din acest an.

„În perioada 27 februarie – 3 martie a.c. are loc Săptămâna Porţilor Deschise la ASE, eveniment dedicat elevilor din clasele a XII-a şi a XI-a interesaţi să afle mai multe despre admiterea la ASE, despre ce oportunităţi oferă universitatea noastră pentru studenţii săi”, informează instituţia de învăţământ superior.

Potrivit sursei citate, vor fi „vizite ghidate”, cu programare în prealabil, ocazie cu care elevii se vor familiariza cu facultăţile şi programele de licenţă ale instituţiei de învăţământ superior, precum şi cu spaţiile de învăţământ.

Astfel, viitorii candidaţi se vor întâlni cu studenţi, profesori şi reprezentanţi ai Serviciului Marketing şi Comunicare, care le vor răspunde la întrebările referitoare la oferta educaţională şi procesul de admitere la programele universitare de licenţă din acest an.

De asemenea, elevii vor primi şi materiale informative.

Continue Reading
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Tendință