Connect with us

ROMI PENTRU ROMÂNIA

Romi Pentru România – Ediția din 8 Octombrie

În această duminică, la emisiunea „Romi pentru România”, veți putea afla detalii esențiale din istoria romilor de pe teritoriul țării noastre. Totodată, avem noutăți despre filmul care ar putea să o conducă pe actrița Alina Șerban chiar către o nominalizare la premiile Oscar.

De asemenea, invitat al acestei ediții este Ionuț Păun, președintele Organizației de Tineret a Partidei Romilor Pro-Europa, alături de care discutăm despre activitatea și proiectele structurii pe care o conduce, dar și despre inițiativele tinerilor romi cu privire la educație și dezvoltare comunitară.

Nu în ultimul rând, avem imagini de la Adunarea Generală a Asociației Partida Romilor Pro-Europa din Capitală, acolo unde s-a discutat inclusiv despre Congresul Extraordinar care va avea loc pe 5 noiembrie.

Așadar, nu pierdeți ediția din această duminică a emisiunii „Romi pentru România”, difuzată de postul B1 TV, de la ora 10:00!

Romi Pentru România  se difuzează duminica, de la ora 10.00, pe postul B1 TV, dar și pe pagina noastră de Facebook și canalul YouTube!

Continue Reading
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Tendință