Connect with us

Social

Romi ajutati sa isi cumpere o casa

In Suedia, doi localnici au trecut pe langa niste cersetori romani si in loc sa le lase maruntis, ei au decis sa le ofere o mana de ajutor, asa ca ii va ajuta sa isi cumpere o casa.

Disperati sa faca rost de bani pentru copiii lor, dupa ce si-au pierdut locuinta din Romania, Leonard si Mihaela, de etnie roma, au emigrat in Suedia.

Dupa doua saptamani in care au cersit pe strazile acestei tari, norocul le-a suras.

Jonas si Emma Sandwall i-au intalnit intamplator in orasul Jonkoping si li s-a facut mila de ei. In consecinta, i-au luat pe cei doi romani si i-au cazat temporar la subsolul casei lor.

Ulterior, o alta familie din regiune s-a oferit sa le ofere casa lor de vacanta drept adapost.

Mai mult, sotii Sandwall au reusit sa stranga 22.000 de coroane (3.272 de dolari) pentru ca Leonard si Mihaela sa isi cumpere o locuinta, ca parte a proiectului lor numit Reach Out Love, prin care vor sa ajute cuplul de romi.

La scurt timp dupa ce au inceput aceasta campanie de strangere de FONDURI , Leonard s-a angajat part-time la o firma de constructii, astfel ca au reusit sa trimita haine si rechizite celor trei copii din Romania.

„Casa lor a fost distrusa intr-o alunecare de teren. Acum, ei au suficienti BANI pentru o plati un avans la o locuinta in tara lor”, a spus Emma Sanwall.

Continue Reading
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Tendință