Connect with us

Social

Românii alocă pentru coşul de cumpărături de Paşte, în medie,410 lei pentru îmbrăcăminte şi încălţăminte

Românii păstrează tradiţiile şi obiceiurile de Paşte şi pun pe lista de cumpărături haine, accesorii textile de bucătărie, produse de curăţenie şi jucării, dar şi electrocasnice inteligente, conform unui comunicat al unei companii de comerţ online.

Astfel, potrivit sursei citate, clienţii eMAG încep pregătirile pentru Paşte cu aproximativ două săptămâni înainte şi alocă, în medie, aproximativ 170 de lei pentru haine şi 240 de lei pentru încălţăminte.

În această perioadă, comenzile de articole vestimentare pentru copii cresc cu 20% faţă de o perioadă obişnuită. Totodată, clienţii comandă cu 42% mai multe jucării înainte de Paşte faţă de o perioadă obişnuită din an şi adaugă în coş, în special, păpuşi şi accesorii, iepuraşi de pluş sau maşinuţe cu telecomandă.

Pe lângă articole vestimentare, clienţii  au salvat în listele de Favorite şi accesorii precum şepci, pălării, rucsacuri şi genţi, care beneficiază de oferte speciale în această perioadă în care mulţi oameni pleacă în vacanţă sau se pregătesc pentru sezonul cald. Ei au pus la Favorite înainte de Paşte şi electrocasnice mici – feliatoare, maşini de tocat carne şi roboţi de bucătărie, cuptoare electrice, mixere, fiare de călcat şi aparate de cafea, aspiratoare robot sau aspiratoare de curăţat geamurile, necesare pentru curăţenia tradiţională de primăvară şi pentru mesele pregătite acasă, pentru a sărbători alături de familie.

Continue Reading
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Tendință