Connect with us

Economie

Rata de absorbţie pe POIM a ajuns la aproape 99%

Rata de absorbţie pe Programul Operaţional Infrastructură Mare (POIM) a ajuns la 98,68% la data de 12 decembrie 2023, informează Ministerul Investiţiilor şi Proiectelor Europene (MIPE).

Potrivit sursei citate, valoarea totală a declaraţiilor de cheltuieli transmise de Autoritatea de Management pentru Programul Operaţional Infrastructură Mare este la data de 12 decembrie 2023 de 9,21 miliarde euro, însemnând o rată de absorbţie de 98,68%.

Ministerul Investiţiilor şi Proiectelor Europene a transmis, marţi, Autorităţii de Certificare şi Plată din cadrul Ministerului Finanţelor spre certificare şi rambursare o declaraţie de cheltuieli în valoare de 2,157 miliarde lei, echivalentul a 434,28 milioane euro.

„În data de 12 decembrie 2023, Ministerul Investiţiilor şi Proiectelor Europene, prin Autoritatea de Management pentru Programul Operaţional Infrastructură Mare, transmite Autorităţii de Certificare şi Plată, din cadrul Ministerului Finanţelor, spre certificare şi rambursare, o declaraţie de cheltuieli în valoare de 2,157 miliarde lei, echivalentul a 434,28 milioane euro”, spune MIPE, într-un comunicat.

Continue Reading
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Tendință