Connect with us

Educatie

Programul de Burse Roma Education Fund: Ciclul anual de burse pentru Programul de Burse Universitare “Roma Memorial” pentru anul universitar 2020-2021

Ghid de Aplicare RMUSP

Programul de Burse REF în anul universitar 2020-2021 are o serie de elemente noi încorporate în schema de burse RMUSP și în procesul de aplicare. Începând cu acest an, Roma Education Fund ar dori să-și prezinte beneficiarii burselor pe site-ul web, cu o scurtă introducere și o fotografie. Ca întotdeauna, noi, echipa programului de burse REF ne străduim să încurajăm o relație profesională cu beneficiarii noștri, asigurând un nivel ridicat de sprijin în eforturile lor academice. Prin urmare, considerăm că prelucrarea datelor dvs. personale are o importanță majoră. Fiecare pas este făcut pentru a asigura conformitatea și protecția datelor dvs. în timpul etapelor de eligibilitate, evaluare și selecție. Pentru mai multe detalii, vă rugăm să citiți politica noastră de confidențialitate (clik aici).

Pentru a actualiza site-ul nostru web prezentând beneficiarii burselor noastre, solicităm potențialilor beneficiari elemente noi în procesul de aplicare. Informațiile de mai jos sunt un scurt rezumat al noilor elemente, vă rugăm să citiți cu atenție noile secțiuni din Ghidul de Aplicare și din Formularul de Aplicare Online (OAF).

Elemente noi pentru aplicarea la Programul de Burse în anul universitar 2020-2021:

Scurtă biografie/descriere (pagina 3 din Formularul de Aplicare Online) – Vă rugăm să scrieți maximum 200 de cuvinte despre voi. Această descriere scurtă va apărea sub fotografia dvs. dacă veți fi selectat pentru a deveni beneficiar de bursă.

Instrucțiuni și mai multe detalii pot fi găsite în Formularul de Aplicare Online (OAF).

Aplicanții selectați vor fi rugați să trimită o fotografie, ce va fi atașată lângă descrierile scurte, pe site-ul REF.

Scrisoarea de motivație (trebuie depusă, ca atașament, la pagina 4 din Formularul de Aplicare Online) scrisă ca o declarație de scop despre potențialul vostru de a excela în specializarea aleasă și de ce membrii Comisiei Naționale de Selecție REF ar trebui să vă selecteze pentru a beneficia de bursă.

Mai multe detalii gasiți în Ghidul de Aplicare de mai jos și Formularul de Aplicare Online la pagina 4.

Scrisorile de recomandare nu mai sunt obligatorii. Cu toate acestea, trebuie să oferiți datele de contact ale unei persoane de referință la finalul Scrisorii de motivație (pagina 4 din OAF).

Trimiterea formularului de consimțământ ce reflectă acordul dvs. cu privire la modul în care REF stochează, folosește și prelucrează datele dvs. personale.

Mai multe detalii gasiți în Ghidul de Aplicare de mai jos, secțiunea Criterii de eligibilitate, punctul 8 și Informațiil personale.

NOTĂ IMPORTANTĂ:

Ca răspuns la pandemia COVID-19, Programul de Burse REF este conștient de faptul că ar putea exista dificultăți atunci când se solicită documente originale, semnate și ștampilate. Prin urmare, asigurăm toți aplicanții interesați că vom aborda fiecare situație cu flexibilitate și atenție.

Programul de Burse Roma Education Fund (REF SP) anunță deschiderea ciclului anual de burse pentru Programul de Burse Universitare “Roma Memorial” (RMUSP), pentru Anul Universitar 2020-2021.

Termene limită:

Termen limită: 15 Iunie 2020, pentru Albania, Bosnia și Herzegovina, Bulgaria, Croația, Cehia, Ungaria, Kosovo;

Termen limită: 17 Iunie 2020, pentru Macedonia de Nord, Muntenegru, România, Serbia, Slovakia, și Turcia;

Notă: înainte de a începe procesul de aplicare vă recomandăm să citiți cu atenție Ghidul de Aplicare înainte să începeți să completați Formularul de Aplicare Online (OAF) pentru a putea înțelege cerințele și pentru a fi sigure/siguri de respectarea și finalizarea cu succes a aplicației dumneavoastră.

Pentru mai multe informaţii:

Coordonator național RMUSP – Amalia Florea

aflorea@romaeducationfund.org

021.2000.600 | 0784.339.880

Continue Reading
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Tendință