Connect with us

Eveniment

Preşedintele Partidei Romilor „Pro-Europa”, Nicolae Păun, a participat la scoaterea în procesiune a raclei cu moaștele Sfintei Cuvioase Parascheva

Un om credincios, preşedintele Partidei Romilor „Pro-Europa”, Nicolae Păun, a ţinut să fie prezent anul acesta alături de alte câteva mii de oameni, vineri dimineață, la scoaterea în procesiune a raclei cu moaștele Sfintei Cuvioase Parascheva. Ceremonia religioasă a avut loc în jurul Catedralei Mitropoliei Moldovei și Bucovinei din Iași.

Preşedintele PRPE este însoţit la Iaşi de către familie şi câţiva colegi de la emisiunea „Din viaţa romilor”. Nicolae Păun vorbeşte despre importanţa credinţei în viaţa fiecărui om şi cât de important este pelerinajul de la Iaşi pentru el şi familia sa.

Un amplu interviu cu preşedintele Partidei Romilor „Pro-Europa”, Nicolae Păun, realizat de către producătorul emisiunii „Din viaţa romilor”, Monica Cornea, veţi putea urmări într-o ediţie specială sâmbătă 19 octombrie, de la ora 10 la Naţional TV.

Cuvioasa Parascheva, cunoscută și sub numele de Paraschiva, este o sfântă venerată în Biserica Ortodoxă Română și în alte biserici de rit oriental, sfânta patroană a Moldovei.

Sfânta Parascheva s-a născut la începutul secolului al XI-lea, în satul Epivat, Tracia, nu departe de Constantinopol, din părinți bogați și binecredincioși.

Continue Reading
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Tendință