Connect with us

Eveniment

Premier: Locul preşedintelui Partidei Romilor Pro-Europa, Nicolae Păun este în Parlamentul României

Premierul Marcel Ciolacu i-a invitat pe reprezentanţii comunităţilor de romi ca împreună să schimbe statutul femeii rome, un lucru de care este mare nevoie în unele comunităţi.

„E timpul să vă cer şi eu ceva. Vreau ca împreună cu voi şi cu toţi cei din sală să schimbăm ceva extrem de important – statutul femeii rome. În unele comunităţi este mare nevoie de acest lucru. Toată societatea românească are multe de îmbunătăţit aici, aşa că vă rog să nu o luaţi ca pe o critică neprietenoasă. E o propunere extrem de serioasă şi un angajament comun pentru a găsi soluţii la o problemă comună. Sunt convins că vom reuşi, aşa cum am reuşit în ultima perioadă să dăm şi o dimensiune externă temelor legate de romi”, a spus premierul la Congresul Reprezentanţilor Comunităţilor de Romi din România, organizat duminică la Sala Palatului din Capitală.

Marcel Ciolacu a menţionat că PSD a fost, este şi va fi un parter serios şi onest pentru comunitatea romă.

El a mai spus că locul preşedintelui Partidei Romilor Pro-Europa, Nicolae Păun, cel care a organizat acest congres, este în Parlamentul României.

„Locul preşedintelui dumneavoastră este în Parlamentul României, fiindcă acolo se fac legile”, le-a transmis Ciolacu celor 4.150 de romi prezenţi la congres.

Continue Reading
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Tendință