Connect with us

Educatie

Politehnica organizează la sfârşitul acestei săptămâni cea de-a XIII-a ediţie a PoliFEST

Universitatea Naţională de Ştiinţă şi Tehnologie Politehnica Bucureşti va organiza în perioada 18 – 20 aprilie, la Bucureşti şi Piteşti, cea de-a XIII-a ediţie a festivalului educaţional „PoliFEST”, eveniment care aduce împreună tineri, cadre didactice, specialişti şi reprezentanţi ai celor mai inovatoare companii din România.

„‘PoliFEST’ 2024 este mai mult decât un festival – este o platformă de explorare a oportunităţilor educaţionale şi profesionale. Anul acesta ‘PoliFEST’ este organizat atât în Centrul Universitar Bucureşti, cât şi în Centrul Universitar Piteşti. Această expansiune înseamnă că evenimentul nostru educaţional emblematic va ajunge la un număr mai mare de participanţi şi va oferi oportunităţi unice de explorare şi conectare pentru tinerii interesaţi de viitorul lor educaţional şi de parcursul lor academic pentru obţinerea unei cariere dorite”, afirmă organizatorii într-un comunicat.

Potrivit sursei citate, ‘PoliFEST’ 2024 oferă participanţilor oportunitatea de a explora domenii diferite prin intermediul workshop-urilor interactive, conferinţelor cu specialişti şi discuţiilor cu reprezentanţi ai companiilor de top.

„Ediţia din acest an se va bucura de un număr record de vizitatori, peste 15.000 de studenţi şi elevi sunt aşteptaţi să participe la eveniment. Companiile prezente la festival vor oferi informaţii despre perspectivele de carieră şi oportunităţile de angajare”, se arată în comunicat.

De la competiţii de roboţi şi prezentări ale proiectelor inovatoare ale studenţilor, până la workshop-uri practice şi discuţii provocatoare, asociaţiile studenţeşti vor aduce energie şi creativitate evenimentului.

Continue Reading
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Tendință