Connect with us

Educatie

Politehnica Bucureşti: Elevii şi studenţii pot participa la un concurs de idei şi afaceri, premiul – 5.000 de lei

Universitatea Naţională de Ştiinţă şi Tehnologie Politehnica Bucureşti, prin Facultatea de Antreprenoriat, Ingineria şi Managementul Afacerilor şi Centrul de Antreprenoriat UPBizz, a lansat un concurs de idei şi de afaceri în cadrul evenimentului „Start Your StartUP”, la care sunt aşteptaţi să participe elevi şi studenţi care doresc să devină antreprenori.

Se va acorda câte un premiu în valoare de 5.000 de lei pentru câştigătorul din cadrul fiecărei secţiuni – elevi şi studenţi, au anunţat organizatorii pe Facebook.

Înscrierea se poate face până pe 12 octombrie, individual sau într-o echipă formată din maximum trei membri.

Finaliştii, care vor fi anunţaţi pe 20 octombrie, vor beneficia de asistenţa unui mentor ce îi va consilia pentru prezentarea finală.

Ideea de afacere va fi prezentată, în faţa juriului şi a audienţei, în zilele 26 şi 27 octombrie. Prezentarea va fi live (de tipul elevator pitch) şi va avea maximum 5 minute.

Câştigătorii vor fi desemnaţi în cadrul unui eveniment desfăşurat la Politehnica Bucureşti în data de 26 octombrie pentru secţiunea studenţi, respectiv 27 octombrie pentru secţiunea elevi.

Continue Reading
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Tendință