Connect with us

La zi

Plan de acţiune privind combaterea violenţei în şcoli

Vicepremierul Raluca Turcan şi ministrul Educaţiei, Monica Anisie, au anunţat joi că, împreună cu ministrul Afacerilor Interne, au fost puse bazele unui plan de acţiune privind combaterea violenţei în şcoli.

La finalul unor discuţii pe această temă care au avut la sediul MAI, în prezenţa ministrului de Interne, Marcel Vela, Raluca Turcan a precizat că o serie de măsuri din acest plan vor fi prezentate cel mai probabil în 30 de zile.

„Am pus bazele unui plan de acţiune, astfel încât să venim cu diferite măsuri pentru combaterea şi prevenirea violenţei în şcoală. Cei mai probabil, în 30 de zile, prin realizarea unei echipe mixte de la cele două ministere (Ministerul Educaţiei şi al Internelor – n.r.), vom prezenta câteva măsuri”, a explicat Raluca Turcan.

Ministrul Monica Anisie a subliniat că a venit cu încredere la discuţiile de la MAI, pentru că îşi doreşte securitate şi siguranţă în şcoli.

„Ca atare, vom face un plan de măsuri concrete la nivel de învăţământ preuniversitar, în aşa fel încât să prevenim şi să combatem violenţa în şcoală”, a completat ministrul Educaţiei. 

Continue Reading
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Tendință