Eveniment

Peste 3,5 tone de ajutoare, împărțite de Partida Romilor persoanelor nevoiașe din Prahova, Buzău și Călărași

Reprezentanții Organizației de femei, Organizației de Tineret și ai conducerii filialelor Prahova, Buzău și Călărași ai Asociației Partidei Romilor Pro-Europa – APRPE au împărțit săptămâna trecută peste 3,5 tone de ajutoare.

Printre beneficiari s-au numărat peste 300 de familii nevoiașe de romi și neromi, din județele Prahova, Buzău și Călărași, care au primit alimente, îmbrăcăminte, încălțăminte, produse de igienă și jucării. Un segment important a fost reprezentat de persoanele cu dizabilități, care au fost ajutate de către reprezentanții Asociației Partida Romilor Pro-Europa cu cărucioare și paturi speciale.

„Mă bucur că am reușit să ajungem în câteva comunități foarte sărace, pentru a aduce un zâmbet pe chipul a câteva sute de persoane nevoiașe. Nu avem pretenția că am eradicat sărăcia în acele cartiere. Acțiunea noastră și-a propus să tragă un semnal de alarmă autorităților locale și centrale, cu privire la nevoile primare ale acestor persoane, care au nevoie de ajutor imediat. Acțiunea Partidei Romilor va continua și în alte județe”, a declarat Daniela Măgureanu, președinta interimară a Organizației de Femei a APRPE.

În această acțiune au fost implicați și liderii locali ai APRPE Prahova – Ionel Marghiolescu, Buzău – Iosif Călin și Călărași – Alin Ceacarescu, care monitorizează atent toate aceste familii nevoiașe.

În județul Prahova, Partida Romilor a beneficiat și de sprijinul Organizației Crucea Roșie.
Ajutoarele umanitare provin din Germania și au fost oferite de către Clubul Sportiv Boxing, unde activează frații Hamidovic Lolo & Dele.

Lasă un răspunsAnulează răspunsul

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Tendință

Exit mobile version