La zi

Patinoarul, derdeluşul, trenuleţul şi caruselul, atracţiile Târgului ”Poveste de Crăciun” de la Opera Comică

Începând cu 2 decembrie, la târg va poposi chiar Moşu’ în persoană

Potrivit unui comunicat al organizatorilor, printre atracţiile Târgului „Poveste de Crăciun” din curtea Operei Comice pentru Copii, se vor afla patinoarul, derdeluşul, trenuleţul şi caruselul.

Derdeluşul, atracţie unică în Târgul „Poveste de Crăciun”, este destinat exclusiv copiilor, pe patinoar, în trenuleţ şi în carusel sunt invitaţi şi părinţii şi bunicii, iar începând cu ediţia din acest an se vor organiza pe perioada târgului, începând cu 5 decembrie, cursuri de patinaj pentru copii.

Una dintre activităţile unicat în Bucureşti va fi „Zborul cu Sania”, pentru cei mai curajoşi vizitatori, care vor să se simtă la înălţime şi la propriu, nu doar la figurat.

Începând cu 2 decembrie, la târg va poposi chiar Moşu’ în persoană, în Casa lui Moş Crăciun, pentru a se întâlni cu toţii copiii care vor să-l vadă şi să-i transmită dorinţele lor, precizează organizatorii.

În premieră, Ţara Maramureşului va fi prezentă în târg, cu ateliere ale meşterilor populari şi bucate tradiţionale. „Acesta este primul program prin care se prezintă un obiectiv turistic al României într-un târg de Crăciun, realizat în parteneriat cu Consiliul Judeţean Maramureş şi Organizaţia pentru Managementul Destinaţiei Judeţene Maramureş”, informează sursa citată.

Vizitatorii vor avea putea merge la Târgul Cadourilor şi Târgul cu Bunătăţi, unde vor putea găsi daruri inspirate şi mâncăruri tradiţionale, iar la Hanul din Poveste va fi amenajată zona de servit masa în familie.

Din cadrul târgului nu va lipsi Scena Colindătorilor, unde vor cânta corurile de copii din Programul Naţional Cantus Mundi.

La Atelierele Spiriduşilor copiii îşi vor exersa creativitatea prin realizarea de globuri, decoraţiuni de iarnă, coroniţe şi jucării din fetru.

Accesul publicului în Târgul „Poveste de Crăciun” este liber. Pentru participarea la activităţi este necesară achiziţionarea de tichete, disponibile la magazinul OCC, la casa de bilete OCC şi în spaţiile special amenajate în incinta Târgului. Costul unui tichet este de 3 lei.

Pe toată perioada târgului vor avea loc 121 de reprezentaţii cu şase spectacole din repertoriul Operei Comice pentru Copii.

„Începem cu cel mai celebru spectacol de balet al tuturor timpurilor, ‘Spărgătorul de Nuci’, continuăm cu cele mai jucate spectacole din ultima perioadă, ‘Bubu şi Anotimpurile’ şi ‘Magic Way’, şi cu ‘Anotimpurile’ lui Vivaldi şi încheiem anul cu opereta ‘O Noapte la Veneţia’, programată între Crăciun şi Revelion. Spectacolul eveniment ‘Poveste de Crăciun’ se va juca în acest an de câte trei ori pe zi în Sala Mare a Operei Comice pentru Copii”, precizează organizatorii.

De asemenea, începând de vineri, publicul are ocazia de a vizita lumea din spatele scenei, toate departamentele OCC, în tururi interactive programate în weekend, în intervalul orar 19,00-21,00, şi însoţite de spiritul sărbătorilor de iarnă, de colinde şi momente artistice de sezon, cu artiştii Operei Comice pentru Copii.

Târgul „Poveste de Crăciun” va fi deschis până pe 29 decembrie. Programul este de luni până vineri, între orele 15,00-21,00, sâmbăta şi duminica între orele 10,00-22,00.

Pe 30 noiembrie, 1, 2, 26, 27, 28 şi 29 decembrie, programul de vizitare este între orele 10,00-22,00, pe 24 decembrie între orele 10,00 – 16,00. Pe 25 decembrie târgul va fi închis.

Lasă un răspunsAnulează răspunsul

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Tendință

Exit mobile version