Connect with us

Eveniment

Partida Romilor vă ajută să vă înscrieți copiii la liceu

Organizația de tineret a Asociației Partida Romilor Pro-Europa a demarat în această săptămână Campania educațională S.O.S. Copiii Romi – (Școala O Șansă pentru copiii romi), prin care își propune să ajute toți copiii romi care vor să se înscrie pe locurile distincte la licee.

Tinerii de la Partida Romilor vă vor ajuta cu consiliere și orientare către liceele care vi se potrivesc cel mai bine. Totodată, vă vor fi eliberate adeverințele de apartenență etnică, necesare la dosarul de înscriere. Reprezentanții Partidei Romilor precizează că toate aceste servicii vă sunt oferite GRATUIT. Singura condiție pe care trebuie s-o îndeplinească tânărul solicitant e aceea de apartenență la etnia romilor.

„Această campanie are rolul de a reduce abandonul școlar în rândul tinerilor romi. Am decis să ne unim eforturile pentru a-i ajuta pe tinerii romi sa își termine studiile. Această măsură afirmativă vine în sprijinul suplimentării cu 1-2 locuri în fiecare clasă, din fiecare liceu din Romania, pentru copiii romi. Anual APRPE eliberează recomandări în toată țara, prin intermediul filialelor sale, oferindu-le șansa la o viață mai bună la peste 3.000 de elevi”, a declarat Ionuț Păun, președintele Organizației de tineret a APRPE.

Pentru obținerea recomandărilor de apartenență etnică, vă puteți adresa la sediile Partidei Romilor din toată țara, iar la nivelul municipiului București, vă așteptăm la sediul central din strada Telița nr 31, sector 5.

Pentru detalii, ne puteți contacta și pe adresa de email organizatiadetineret.aprpe@gmail.com, pe contul de facebook: Organizatia de tineret – Partida Romilor „Pro-Europa” și la numărul de telefon 0742.182.686.
Data limita pentru eliberarea recomandarilor este de 9 iunie 2023.

Continue Reading
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Tendință