Connect with us

Eveniment

Partida Romilor revine în județul Neamț după 8 ani

Conducerea Asociației Partida Romilor Pro-Europa (APRPE) a decis înființarea unei noi filiale în județul Neamț. Cătălin Stănescu este președintele interimar al filialei Neamț și se va ocupa în următoarea perioadă de construirea unei noi structuri, care va avea ca principală misiune îmbunătățirea situației romilor din acest județ.

“Am creat o echipă de lucru la nivelul județului Neamț, cu care mă voi deplasa în toate localitățile cu comunități importante de romi, pentru a înființa sucursale și a intra în contact cu romii și problemele lor. Noua echipă e formată din tineri ambițioși ca Marcel Daniel Stănescu, Senim Berescu, Alfred Păun și Daniel Răducanu, care își doresc să îmbunătățească situația romilor din Neamț”, a declarat Cătălin Stănescu, președintele interimar al APRPE Neamț.


Noua echipă s-a deplasat zilele trecute în comunitățile din Moreni și Văleni, unde a pus bazele unor noi sucursale. “Am vizitat câteva comunități de romi, unde am întâlnit oameni extraordinari de buni și plini de entuziasm. Entuziasm care a creat o atmosferă de colegialitate, ce ne-a încurajat și ne-a oferit încredere în planurile viitoare!”, a spus Cătălin Stănescu.

Partida Romilor revine după 8 ani în județul Neamț. Noua echipă își propune ca, împreună cu liderii comunităților, să facă un plan de acțiune cu activități concrete, pentru a rezolva în colaborare cu autoritățile locale problemele din comunitățile de romi.

Continue Reading
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Tendință