Connect with us

Politic

Partida Romilor „Pro-Europa” Satu Mare merge cu PSD

La invitatia conducerii Partidei Romilor Pro Europa Satu Mare, presedintele Organizatiei Judetene Satu Mare a PSD, Mircea Govor, a luat parte la bilantul activitatilor desfasurate de catre liderii romilor anul trecut, respectiv la dezbaterea planurilor pentru acest an si conditiile de semnare a unui nou protocol de colaborare cu PSD pe plan local si judetean.

La intalnire, care a avut loc in noul sediu al Partidei Romilor Pro Europa, au participat presedintele Organizatiei Judetene Satu Mare a Partidei Romilor Pro Europa, Horvath Ignac, Rozalia Bondrea – in calitate de consilier pe probleme ale romilor din cadrul Institutiei Prefectului Satu Mare, presedintele Organizatiei Judetene de Tineret a Partidei Romilor Pro Europa Satu Mare, Zsolt Godzse, respectiv reprezentantii comunitatilor rome din judet.

Pentru perioada urmatoare, presedintele Organizatiei Judetene Satu Mare a PSD, Mircea Govor, a discutat cu conducerea romilor semnarea unui nou protocol care prevede colaborarea dintre PSD si formatiunile romilor pentru alegerile europarlamentare si cele prezidentiale din acest an. „Stiu foarte bine ca romii au nevoie de mai mult respect, de mai multa atentie, de mai multe politici dedicate integrarii, stimularii si identitatii culturale. Abordarea nu trebuie sa fie insa doar una europeana sau nationala, ci si una locala”, a precizat Mircea Govor.

Continue Reading
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Tendință