Connect with us

Eveniment

PARTIDA ROMILOR „PRO-EUROPA”: REZULTATE ALEGERI LOCALE 2020

UPDATE

Asociaţia Partida Romilor „Pro-Europa” a obţinut un număr de 4 consilieri locali în judeţul Sălaj, potrivit BEJ.

UPDATE

Asociaţia Partida Romilor „Pro-Europa” a obţinut 1 mandat  de consilier local atribuite la nivelul judeţului Prahova, precizează reprezentanţii BEJ.

Biroul Electoral Central a anunţat  o parte dintre rezultatele finale în urma numărării voturilor la alegerile locale pentru funcţia de primar şi consilier local sau judeţean. Asociaţia Partida Romilor „Pro-Europa” a obţinut o serie de mandate de consilieri locali în mai multe localităţi. Pe măsură ce datele scrutinului din 27 septembrie vor fi validate, vă vom anunţa numărul de mandate obţinute de către candidații APRPE.

„În urma alegerilor locale, organizate la data de 27 septembrie 2020 s-au înregistrat următoarele rezultate: la mandate de consilieri locali ai oraşului Cluj, Asociaţia Partida Romilor „Pro-Europa” a obţinut 11 locuri„, se arată într-un comunicat al BECJ.

Pentru Consiliul Local al municipiului GalaţiAsociaţia Partida Romilor „Pro-Europa” a obţinut 649 de voturi. În urma acestor rezultate, Asociaţia Partida Romilor „Pro-Europa” deţine 1 mandat de consilier local.

De asemenea, în urma voturilor obținute la alegerile locale pentru funcţia de consilier local al oraşului SibiuAsociaţia Partida Romilor „Pro-Europa” a obţinut 1 mandat.

Continue Reading
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Tendință