Connect with us

Eveniment

Partida Romilor, prezentă la Romani Week, eveniment organizat la Bruxelles

Daniela Măgureanu, președinta Organizației de femei a Asociație Partida Romilor Pro-Europa, a fost prezentă zilele trecute la Bruxelles, la evenimentul Romani Week.

Acțiunea a fost oganizată cu prilejul Zilei Internaționale a Romilor și au participat cele mai importante organizații și asociații ale romilor din Europa.


“În cadrul a mai multor întâlniri pe care le-am avut cu cei mai importați oameni politici de la Bruxelles, am reușit să prezint în detaliu activitatea membrilor Partidei Romilor, a deciziilor luate în cadrul Congresului romilor din cele peste 400 de comunități din România, a inițiativelor parlamentare ale deputatului Cătălin Manea, a proiectelor demarate de către reprezentanții în Guvern ai Partidei Romilor, atât la Agenția Națională pentru Romi, cât și la Centrul Național de Cultură Romano-Kher și la ministerele Educației și Familiei. Am reușit să discut și despre probleme comunităților de romi și ale proiectelor demarate de către organizațiile de femei și tineret, prin care încercăm să combatem sărăcia, abandonul școlar, căsătoriile timpurii și accesul la educație și servicii medicale”, a declarat Daniela Măgureanu, președinta Organizației de femei a Partidei Romilor.


Reprezentanții Partidei Romilor au încercat să-i convingă pe membrii Parlamentul European și ai Comisiei Europene că este nevoie urgent ca probleme romilor să fie rezolvate.

 

 

 

 

Continue Reading
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Tendință