Connect with us

Evenimente Actiuni

Partida Romilor „Pro-Europa”: Împreună suntem mai puternici! Alătură-te campaniei!

Partida Romilor „Pro-Europa” a demarat în această săptămână o campanie de strângere de fonduri, în contextul dramatic al răspândirii accelerate a infecției cu noul Coronavirus.

Societatea noastră are nevoie mai mult ca niciodată de mobilizare, de sprijin și de solidaritate pentru a depăși cu pierderi minime acest moment de criză, motiv pentru care membrii Partida Romilor „Pro-Europa” din întreaga țară doresc să ofere tuturor un exemplu de responsabilitate, dar și de transparență. Suntem cu toții vizați de acest pericol epidemiologic, indiferent de apartenența etnică sau de identitatea culturală.

Avem de respectat cu strictețe măsurile impuse de autorități, trebuie să menținem igiena personală, să păstrăm distanța socială, dar mai ales să oferim – pe cât posibil – ajutor celor aflați în situații dificile: bătrâni fără aparținători, persoane fără adăpost, persoane care au rămas fără un loc de muncă sau oameni din comunități lipsite de facilități sanitare.

Donațiile strânse prin această acțiune vor ajunge către persoane care necesită ajutorul nostru imediat și nemijlocit. Luptăm împreună cu toate resursele de care dispunem pentru a combate efectele nefaste ale pandemiei de COVID-19!

Cei care vor sa ni se alăture, pot dona în contul deschis la BCR:

IBAN: RO45 RNCB 0072 0077 9033 0150

Beneficiar: Asociația Partida Romilor „Pro-Europa” 

Continue Reading
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Tendință