Connect with us

Comunicate

Partida Romilor „Pro-Europa” a eliberat peste 2.000 de adeverințe elevilor romi

Partida Romilor Pro-Europa
Comunicat de presă
25.05.2022

Partida Romilor Pro-Europa a dat peste 2.000 de adeverințe elevilor romi. Joi este ultima zi de eliberare a acestora!

Reprezentanții Partidei Romilor Pro-Europa au dat peste 2.000 de adeverințe elevilor romi, care vor să candideze la licee pe locurile speciale destinate membrilor acestei etnii. Cele mai multe adeverințe au fost eliberate în București, la sediul central al asociației, care este situat pe strada Telița, nr.31, în cartierul Rahova.

“Adeverințele pentru elevii romi, care vor să candideze la licee pe locurile speciale destinate membrilor acestei etnii, au fost eliberate de către colegii mei din toată țara. Îi îndemn pe toți romii care au copii care au terminat acum liceul să ia legătura cu colegii mei de la Partida Romilor Pro-Europa, pentru a le elibera adeverințe de apartenență la etnia romilor.

Aceste adeverințe se eliberează gratuit. Urez success tuturor elevilor romi care au primit adeverințe. După ce termină liceul, îi așteptăm să le dăm adeverințe pentru facultate”, a declarat Nicolae Păun, președintele Partidei Romilor Pro-Europa.

Cele mai multe adeverințe au fost eliberate în București.

“Împreună cu colegii mei de la Organizația de Tineret a Partidei Romilor Pro-Europa am demarat o campanie amplă, la nivel național, de promovare a acestei acțiuni de eliberare a adeverințelor pentru elevii romi. Termenul limită de eliberare a adeverințelor este joi, 27 mai 2022. Doritorii sunt așteptați la sediile Partidei Romilor Pro-Europa din București, și din țară”, a declarat Cătălin Stănescu, prim-vicepreședintele Organizației de Tineret a Partidei Romilor Pro-Europa.

Potrivit legislației în vigoare, fiecare clasă de liceu din România are prevăzute 1-2 locuri pentru elevii romi.

Continue Reading
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Tendință