Connect with us

Eveniment

Partida Romilor îi ajută pe romii din Târgoviște să-și facă acte pentru case

Peste 3.000 de romi din Târgoviște locuiesc fără acte legale în casele pe care și le-au construit în cartierele Prepeleac, Suseni, Romlux, Nifon și Magrini.

Reprezentanții filialei locale din Târgoviște a Asociației Partidei Romilor Pro-Europa au demarat un amplu program prin care și-au propus să-i ajute pe toți romii din Târgoviște să obțină acte de proprietate pentru casele în care locuiesc.

“Am început de ieri, împreună cu reprezentanții primăriei Târgoviște, cu Tinel Traian Nicolae – șef Serviciu Cadastru imobiliar și Trifu Petre – expert topograf, să luăm în evidență toate aceste case, pentru a li se efectua măsurătorile cadastrale. Ieri am fost în Cartierul Prepeleac, pe strada Hipodromului, urmează zilele următoare să mergem în toate celelalte cartiere. După efectuarea actelor pentru case, îi vom ajuta să-și facă și acte de identitate sau să și le înlocuiască pe cele provizorii. După care se va face branșarea la gaze, electricitate, apă și canalizare”, a declarat Nicu Bălășoiu, președintele filialei din Târgoviște a Asociației Partidei Romilor Pro-Europa.

“Îi felicit pe colegii de la Târgoviște, au tot sprijinul meu pentru această campanie. Sper ca după obținerea tuturor actelor toți romii să aibă acces la medic, la școală și la toate celelalte servicii”, a precizat Nicolae Păun, președintele APRPE.

Continue Reading
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Tendință