Connect with us

Eveniment

Partida Romilor Cluj: Şcoala de Vară „RESTART” pentru tinerii romi

A început pentru o perioada de 3 zile Şcoala de Vară „RESTART”pentru tinerii rromi organizată de catre doamna Chiriac Liliana Inspector școlar pentru minoritatea romă din cadrul Inspectoratului Şcolar Județean Cluj şi Partida Romilor „Pro-Europa” Cluj prin Dragos Roșianu, scopul fiind un restart pentru tineri romi.

Vor fi 3 zile pline alături de tineri romi minunati, talentați, liceeni si studenti din Cluj si Bihor care își vor împărtăși povestea lor, dorind sa încurajeze si pe altii. Povesti de succes, cum au reușit sa își depășească condiția, ce i-a determinat sa-si asume identitatea si care sunt visele lor.


Ce oferim?
Un mediu in care sa se simtă bine primiți, prelegeri despre istoria si traditiile rromilor, acceptare si respingere, elemente de identitate si stima de sine, ateliere de creație, valorificarea limbii rromani, jocuri de grup, consiliere.


Prezenți la deschiderea evenimentului au fost alături de noi și cadrele didactice rome din județele Cluj și Bihor, urmând ca fiecare sa își creeze pe parcursul acestor zile grupe și ateliere de lucru cu tinerii romi.

Încă nu este târziu, te așteptăm și pe tine alături de noi !!

Continue Reading
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Tendință