Connect with us

Social

Parteneriatul dintre MMSS şi UNICEF continuă în interesul persoanelor vulnerabile

Ministerul Muncii şi Solidarităţii Sociale (MMS) şi UNICEF au un parteneriat de lungă durată, iar discuţiile de luni au vizat modul în care UNICEF se poate implica şi în elaborarea legislaţiei secundare pe pachetul de legi privind reforma asistenţei sociale, a anunţat instituţia, într-o postare pe pagina oficială de Facebook.

Conform sursei citate, UNICEF va acorda asistenţă tehnică în acest sens şi va lucra împreună cu specialiştii MMSS pentru dezvoltarea serviciilor sociale din România.

„Avem un parteneriat solid şi de lungă durată atât cu Banca Mondială, cât şi cu UNICEF. Contăm pe expertiza UNICEF pentru a implementa reforma sistemului de asistenţă socială şi pentru ca acest proces să fie de calitate şi în interesul persoanelor vulnerabile. Avem în vedere extinderea ariei de cooperare şi în domenii precum strategia de incluziune a persoanelor fără adăpost. Mulţumesc doamnei Anna Riatti şi UNICEF pentru buna colaborare! Împreună putem gândi şi implementa politici publice mai bune!”, a declarat ministrul Muncii, Simona Bucura-Oprescu, potrivit comunicatului citat.

La întâlnirea de la Ministerul Muncii şi Solidarităţii Sociale au participat şi Yusuf Bafozoda, expert politici sociale, şi Voichiţa Tomuş, specialist protecţia copilului în cadrul UNICEF.

Continue Reading
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Tendință