Connect with us

La zi

Părinţii adoptivi ai Sorinei, Gabriel şi Ramona Săcărin, au fost audiaţi de procurorii Secţiei pentru anchetarea magistraţilor timp de 9 ore

La ieşirea de la audieri, Ramona Săcărin a spus că fetiţa este bine şi că autorităţile îi vor decide soarta, nu ei. Atât ea, cât şi soţul ei, au fost audiaţi joi vreme de 9 ore de către procurori.

Judecătoria Drobeta Turnu Severin a amânat, joi, decizia în privinţa Sorinei după ce părinţii adoptivi au depus o cerere prin cer să fie despăgubiţi pentru perioada în care au stat în România.

Judecătoria Drobeta Turnu Severin urma să decidă joi dacă fetiţa va avea sau nu interdicţie de părăsire a ţării, după ce Tribunalul Mehedinţi a declinat competenţa.

Procurorul general a transmis, luni, o ordonanţă Tribunalului Mehedinţi prin care a cerut interzicerea părăsirii teritoriului României de către fetiţa de 8 ani şi una Curţii de Apel Craiova prin care cere revizuirea sentinţei de încuviinţare a adopţiei internaţionale a minorei. De asemenea, Bogdan Licu a dispus verificări la Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Craiova privind modul în care procurorul din acea structură a intervenit în cazul fetiţei din Mehedinţi şi a efectuat percheziţia domiciliară. Totodată, preşedintele Consiliului Superior al Magistraturii, Lia Savonea, a sesizat Inspecţia Judiciară pentru a efectua cercetări cu privire la conduita şi modul în care procurorul a intervenit.

Continue Reading
1 Comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Tendință