Connect with us

La zi

Parc Titan: ”Poftim din România! Şezătoare cu bun gust în Sectorul 3” – târg de produse agroalimentare

Târgul de produse agroalimentare „Poftim din România! Şezătoare cu bun gust în Sectorul 3” va avea loc la sfârşitul acestei săptămâni, în perioada 5 – 7 aprilie, în Parcul Titan din Capitală.

Potrivit unui comunicat al administraţiei locale, în cadrul târgului vor fi expuse produse atestate tradiţional, precum lactate, miere, carne, băuturi spirtoase. De asemenea, se vor regăsi produse care au obţinut protecţia la nivel european, precum: brânză „Telemea de Sibiu”, magiun de prune Topoloveni, vinuri, dar şi produse apicole ecologice.

„Iubitorii de preparate din carne la grătar vor avea ocazia de a încerca micii şi frigăruile de pui, calde. Bucuriile copilăriei vor fi vata de zahăr pe băţ, adusă de Zahărul Luduş, precum şi atelierele de pictură pe lemn cu tematică agricolă pentru copii. Cei care ţin Postul Paştelui vor putea alege dintr-un sortiment vast de preparate culinare gătite la faţa locului, precum: mâncare de prune şi de fasole, urzici cu mămăligă, sărmăluţe de post cu ciuperci în foi de viţă-de-vie şi de dragavei, tocăniţă de ciuperci, orez cu prune uscate, zacuscă, legume murate în saramură şi oţet. Nu sunt uitate nici dulceţurile, siropurile, dulciurile şi deserturile precum cozonac domnesc de post, prăjitură de casă cu dovleac şi mere, fursecuri nuci, prăjituri de casă cu nucă, magiun de dovleac, struguri şi mere, marmeladă de gutui, prune uscate şi afumate, nucă, salam de biscuiţi, produse de panificaţie”, precizează organizatorii.

Cei interesaţi sunt aşteptaţi la târg de vineri până duminică, pe intrarea de la Glob, la intersecţia străzilor Liviu Rebreanu cu Câmpia Libertăţii, între orele 9,00 – 19,00 în zilele de vineri şi sâmbătă şi între 9,00 şi 16,00 – în cursul zilei de duminică.

Târgul este organizat de Cooperativa Agricolă Caprirom Sud Muntenia cu sprijinul Ministerului Agriculturii şi Dezvoltării Rurale şi al Primăriei Sectorului 3.

Continue Reading
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Tendință