Connect with us

Educatie

Oferta şcolară a sistemului de învăţământ dual, prezentată de trainerii Proedus în cadrul orelor de dirigenţie

Trainerii Proedus prezintă oferta şcolară a sistemului de învăţământ profesional – dual

Trainerii Proedus prezintă oferta şcolară a sistemului de învăţământ profesional – dual în cadrul orelor de dirigenţie, informează Primăria Capitalei.

Sesiunile de informare sunt destinate elevilor bucureşteni ai claselor a VIII-a din peste 118 unităţi de învăţământ ale Capitalei.

„În perioada 2-12 mai, în cadrul orelor de dirigenţie, trainerii Proedus vor prezenta oferta şcolară a sistemului de învăţământ profesional – dual din Bucureşti, împreună cu avantajele şi oportunităţile de carieră pe care le au elevii ce vor opta pentru această formă de învăţământ”, se arată într-un comunicat PMB.

Campania de informare face parte din proiectul „Şcoala Profesională Metropolitană în sistem dual”, iniţiat de Primăria Municipiului Bucureşti, prin Direcţia Cultură, Învăţământ, Turism şi implementat de Centrul de Proiecte Educaţionale şi Sportive Bucureşti – Proedus.

„Suntem alături de elevi şi de companii, susţinând integrarea cererii de forţă de muncă a operatorilor economici în oferta de formare iniţială a absolvenţilor învăţământului gimnazial”, a precizat directorul Direcţiei Cultură Învăţământ Turism, Liliana Toderiuc Fedorca.

PMB menţionează că elevii şi părinţii au beneficiat în luna aprilie de informaţii în cadrul Târgului de Meserii, organizat de PMB la Circul Metropolitan Bucureşti, precum şi de vizite la agenţii economici, potenţialii angajatori la finalizarea studiilor.

Continue Reading
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Tendință