Connect with us

Eveniment

Nicolae Păun: Romii din Sectorul 5 au nevoie de un reprezentant în primărie

Nicolae Păun, președintele Asociației Partida Romilor Pro-Europa, a declarat, ieri, că romii din sectorul 5 din București au nevoie neapărat de un reprezentant la primărie, pentru ca aceștia să aibă o viață mai bună și acces mai ușor la toate serviciile sociale, de sănătate și de educație. Declarația președintelui APRPE a fost făcută la deschiderea sediului Sucursalei Partidei Romilor din Sectorul 5.

„Romii din Sectorul 5 au o pondere foarte mare în rândul cetățenilor din acest sector. Vă rog să înțelegeți că voi, în această zonă și nu numai din această zonă, aveți nevoie neapărat de un reprezentant care să fie în Primăria Sectorului 5, să vă reprezinte interesele”, a declarat președintele Nicolae Păun.

Sediul Sucursalei Partidei Romilor Sectorul 5 e pe strada Iacob Andrei, nr.31, în cartierul Ferentari. „Vrem să fim punctul de legătură între romii din Sectorul 5 și autorități. Vrem să-i ajutăm pe romii din Ferentari, Rahova, Livezilor și toate celelalte cartiere să aibă o viață mai bună. Putem fi găsiți zilnic la sediu”, a declarat Florin Ene, reprezentatul APRPE Sector 5.

La ceremonia de deschidere a sediului au fost prezenți câteva sute de romi, care au asistat la un program artistic realizat de elevii romi din Sectorul 5.

Continue Reading
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Tendință