Connect with us

Eveniment

Nicolae Păun: Baronii locali PSD-PNL din 9 județe nu recunosc autoritatea liderilor lor de la centru

În ultimele zile, am fost neplăcut surprins să remarc faptul că baronii locali PSD-PNL din 9 județe nu recunosc autoritatea liderilor lor politici de la centru. De ce le spun baroni locali liderilor PSD-PNL din județele Argeş, Prahova, Ialomița, Vîlcea, Teleorman, Brașov, Gorj, Mehedinți și Hunedoara? Pentru că aceștia nu urmăresc interesele oamenilor și a comunităților pe care le reprezintă, ci vor satisfacerea doar a propriilor interese.

Pe 5 noiembrie 2023, în cadrul Congresului celor 400 de comunități de romi de la Sala Palatului, conducerea Asociației Partida Romilor Pro-Europa a decis susținerea alianței PSD-PNL la alegerile electorale din acest an. Deși noi ne-am ținut de cuvânt, remarc că în 9 județe liderii locali ai PSD-PNL nu recunosc autoritatea liderilor politici de la centru și nu respectă înțelegerea încheiată anul trecut. Nici Marcel Ciolacu, nici Nicolae Ciucă nu sunt recunoscuți în aceste județe ca lideri ai PSD, respectiv PNL. În cadrul discuțiilor pe care le-am avut cu acești lideri, am primit replici de genul “Cine e Marcel Ciolacu și Nicolae Ciucă să-mi dicteze mie cum fac eu politică la mine în județ?”. Aceste personaje se cred Dumnezeu pe pământ, se comportă ca niște baroni locali, care își urmăresc propriile interese. Pentru ei, interesul comun, interesul comunităților pe care le reprezintă nu are nicio importanță. Pentru ei, Ciucă și Ciolacu par a fi președinții de onoare ai PNL și PSD. În cele 9 județe, pare a fi anarhie, iar interesele grupurilor locale primează.

Se folosesc de 30 de ani de comunitățile de romi, pe care le țin în sărăcie și dependente de ajutorul social. Dacă așa stau lucrurile, îi anunț pe acești baroni locali că ieșim la atac, schimbăm strategia politică.

Continue Reading
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Tendință