Connect with us

Educatie

Muzeul Naţional al Satului „Dimitrie Gusti”: Noua ofertă educaţională pentru anul 2024

Muzeul Naţional al Satului „Dimitrie Gusti” a pregătit pentru voi noua ofertă educaţională pentru anul 2024. Ca până acum, nu vor lipsi atelierele cu specific tradiţional (olărit, modelaj în lut, ţesut etc). Cei mici vor putea deprinde tainele meşteşugurilor de la artizani consacraţi, ducând astfel tradiţia mai departe. După cum unii dintre voi ştiu, anul acesta am introdus o serie de noi ateliere: jurnalism, reciclat, storytelling, pictură, desen, care au fost bine primite de către voi şi pe care am decis să le organizăm şi anul viitor.

În anul 2024 ne propunem să venim cu noi surprize: ateliere de fotografie şi ateliere de teatru. Şi pentru că am avut cereri din partea celor mai mari vom organiza şi ateliere pentru adulţi. Muzeul Satului devine astfel un loc pentru întreaga familie, unde educaţia şi relaxarea se împletesc armonios.

Bineînţeles, nu va lipsi nici Tabăra de creaţie „Vara pe uliţă”, cel mai longeviv program de educaţie muzeală din România, care va ajunge anul viitor la cea de-a 32-a ediţie!

Puteţi solicita organizarea la cerere a unuia sau mai multor ateliere prin completarea formularului de pe site: https://muzeul-satului.ro/educatie-muzeala/ateliere/ateliere-la-cerere/.

Pentru a rămâne la curent cu toate evenimentele organizate de Muzeul Naţional al Satului „Dimitrie Gusti” vă rugăm să daţi like paginii de Facebook, să ne urmăriţi pe Instagram şi să vă abonaţi la newsletter pe https://muzeul-satului.ro/.

Continue Reading
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Tendință