Connect with us

Sport

Muzeul Fotbalului din Bucureşti îşi deschide porţile din 1 noiembrie

Fostul internaţional Gheorghe Popescu a afirmat, marţi, la inaugurarea Football Museum Bucharest, că îşi doreşte ca muzeul să fie un loc de emoţie a istoriei fotbalului românesc, el apelând la foştii mari jucători să dea în custodie tricouri sau alte obiecte care să fie expuse.

Muzeul urmează să-şi deschidă porţile publicului larg de la 1 noiembrie.

„Sperăm să putem deschide publicului de la 1 noiembrie. Sunt foarte multe exponate pe care sperăm să le punem în muzeu în următoarea săptămână. Avem relaţii cu diferite cluburi astfel încât să fie aduse exponate ale acestora în acest muzeu. De asemenea vom aduce la Bucureşti fotbalişti străini, vom avea foarte multe evenimente. Nu va fi un muzeu pe care îl vezi şi de care să uiţi în următorii trei-patru ani, vrem să fie un spaţiu viu în permanentă schimbare”, a completat Robert Redeleanu.

Conform organizatorilor, preţul de intrare pentru adulţi la Muzeul Fotbalului va fi de 49 de lei pentru adulţi, iar copii sub 7 ani vor intra gratis.

O parte a Generaţia de Aur a fotbalului românesc, Gheorghe Popescu, Ionuţ Lupescu, Florin Prunea, Florin Răducioiu, Ilie Dumitrescu, Anghel Iordănescu, Adrian Ilie, Basarb Panduru, şi primarul Capitalei, Nicuşor Dan, au participat, marţi seara la inaugurarea Muzeului Fotbalului din Bucureşti, care se află pe strada Gabroveni, nr. 24.

Continue Reading
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Tendință