Connect with us

La zi

Muzeul Figurilor de Ceară Bucureşti: Messi, Ronaldo, Hagi, Daniel Craig, printre protagonişti

Lionel Messi, Ronaldo, Gheorghe Hagi, Justin Bieber, Sean Connery sau Daniel Craig pot fi admiraţi în Capitală, în cadrul unei captivante expoziţii prezentate de Muzeul Figurilor de Ceară.

Până pe 7 ianuarie 2024, bucureştenii pot intra în minunata lume a figurilor de ceară şi pot surprinde instantanee alături de legendele din lumea sportului, artişti sau actorii lor preferaţi, arată organizatorii într-un comunicat de presă transmis marţi.

Pasionaţii de fotbal vor descoperi figurile de ceară aparţinând unor personalităţi precum Lionel Messi, Ronaldo sau Gheorghe Hagi, iar amatorii de tenis îi pot întâlni pe Ilie Năstase, Ion Ţiriac sau Simona Halep. Cei care preferă boxul se pot fotografia cu Anthony Joshua.

Iubitorii de muzică se pot bucura de artişti precum Michael Jackson, Beyonce, Justin Bieber, Ariana Grande, Luciano Pavarotti, Adele, Mick Jagger, Smiley sau Inna, în timp ce cinefilii se vor putea întâlni cu Leonardo DiCaprio, Mr. Bean, Jim Carrey, Al Pacino, Robert De Niro, Sean Connery, Anthony Hopkins sau Daniel Craig – Agentul 007.

De la redarea expresiilor faciale, până la detalii complicate, cele 30 de replici au avut ca inspiraţie cele mai faimoase personalităţi naţionale şi mondiale, precizează sursa citată.

Realizate cu deosebită atenţie şi precizie de artişti din Bulgaria, fiecare figură de ceară a necesitat şase luni pentru realizarea sa în cel mai mic detaliu care să se apropie de original.

Expoziţia se află la etajul 1 din ParkLake Shopping Center şi va fi deschisă pe tot parcursul programului de funcţionare al centrului comercial.

Biletele pot fi achiziţionate din zona evenimentului, iar preţul este de 30 de lei pentru adulţi şi 20 lei pentru elevi, studenţi şi pensionari. Pentru copiii cu vârsta de până la 6 ani intrarea este gratuită.

Continue Reading
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Tendință