Connect with us

Social

Municipalitatea Iaşi împarte tichete sociale pensionarilor, cu ocazia Sărbătorilor de Iarnă

Municipalitatea ieşeană a informat că şi în acest an, cu ocazia Sărbătorilor de Iarnă, pensionarii ieşeni vor primi ajutoare sub formă de tichete sociale valorice

Municipalitatea ieşeană a informat că şi în acest an, cu ocazia Sărbătorilor de Iarnă, pensionarii ieşeni vor primi ajutoare sub formă de tichete sociale valorice.

Acţiunea, ajunsă la ediţia a XVII-a, este organizată de către Primăria Municipiului Iaşi, prin Direcţia de Asistenţă Socială.

„Beneficiarii campaniei sunt 11.587 de pensionari ale căror pensii cumulate nu depăşesc suma de 1.100 de lei, inclusiv pensionari de drept şi pensionari pe caz de boală. Valoarea unui carnet cu tichete sociale este de 100 de lei, fiind compus din 10 tichete a 10 lei fiecare. Pentru a primi astfel de tichete valorice, pensionarii trebuie să se afle în baza de date a Casei Judeţene de Pensii, să aibă domiciliul în municipiul Iaşi şi să se afle în plată cu luna noiembrie. Tichetele valorice vor fi distribuite în perioada 13 decembrie – 12 martie, în mai multe locuri din oraş, în intervalul orar 8,30 – 15,30”, se precizează într-un comunicat de presă transmis vineri de Primăria Iaşi.

Continue Reading
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Tendință