Connect with us

Educatie

Ministrul Educaţiei: Încă 6 contracte semnate pentru dezvoltarea campusurilor pentru învăţământ dual

Ministrul Educaţiei, Ligia Deca, a afirmat că au fost semnate încă 6 contracte pentru dezvoltarea campusurilor pentru învăţământ dual în mai multe regiuni din ţară.

„Încă 6 contracte semnate pentru dezvoltarea campusurilor pentru învăţământ dual în mai multe regiuni din ţară. Dezvoltarea infrastructurii de învăţământ profesional dual este o prioritate a Ministerului Educaţiei, de aceea, prin contractele semnate astăzi, facem paşi importanţi în îndeplinirea acestui obiectiv. Noile campusuri de învăţământ dual vor cuprinde diferite tipuri de domenii de calificări şi vor asigura un parcurs educaţional complet pentru elevii înscrişi în învăţământul dual, aceştia putând continua studiile şi în învăţământul superior”, a scris Deca pe Facebook.

Potrivit acesteia, „liderii de parteneriat” cu care a semnat miercuri cele 6 contracte sunt: Universitatea pentru Ştiinţele Vieţii „Ion Ionescu de la Brad” Iaşi, Universitatea Naţională de Ştiinţă şi Tehnologie Politehnica Bucureşti, Universitatea de Ştiinţe Agronomice şi Medicină Veterinară Bucureşti, Universitatea „Ştefan cel Mare” Suceava, Primăria Municipiului Braşov, Consiliul Judeţean Dolj.

„Îi felicit pe toţi cei prezenţi astăzi şi le urez mult succes în implementarea proiectelor! Împreună, sunt convinsă că putem recredibiliza importanţa rutei educaţionale profesionale”, a mai scris ministrul.

Continue Reading
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Tendință