Educatie

Ministerul Educaţiei primeşte fonduri suplimentare de 200 de milioane de lei la rectificarea bugetară

Guvernul a alocat fonduri suplimentare Ministerului Educaţiei şi Cercetării în cadrul rectificării bugetare, a declarat, vineri seara, ministrul Finanţelor Publice, Florin Cîţu, la finalul şedinţei de Guvern în care s-a discutat rectificarea bugetară.

„Ministerul Educaţiei – este pentru prima dată când nu i se taie bani de la buget. Mai mult, (Ministerului Educaţiei, n.r.) i s-au alocat resurse suplimentare: 200 de milioane suplimentare la Ministerul Educaţiei şi Cercetării pentru achiziţionarea de echipamente electronice. La investiţii, (…) 322,9 de milioane pentru proiectul privind educaţia timpurie, proiect privind învăţământul secundar ROSE, pentru semnarea acordurilor de grant licee şi universităţi”, a precizat Florin Cîţu.

Ministrul Finanţelor a subliniat că în ultimii ani Ministerul Educaţiei avea întotdeauna fondurile tăiate la rectificarea bugetară.

„Nu există nicio tăiere din bugetul Ministerului Educaţiei. Aici trebuie să fac o precizare: în ultimii ani Ministerul Educaţiei a avut fondurile tăiate la rectificarea bugetară. (…) PSD a tăiat la fiecare rectificare banii de la Educaţie”, a afirmat Florin Cîţu.

Lasă un răspuns Anulează răspunsul

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Tendință

Exit mobile version