Connect with us

Social

Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice şi Administraţiei: Finanţarea a 5 noi creşe în mediul urban

Ministrul dezvoltării, lucrărilor publice şi administraţiei, a aprobat finanţarea pentru construcţia a 5 noi creşe moderne şi eficiente din punct de vedere energetic

Cseke Attila, ministrul dezvoltării, lucrărilor publice şi administraţiei, a aprobat finanţarea pentru construcţia a 5 noi creşe moderne şi eficiente din punct de vedere energetic.

Obiectivele vor fi construite în sectorul 3 al municipiului Bucureşti (creşă mică), în municipiile Câmpulung – jud. Argeş şi Slobozia – jud. Ialomiţa (câte o creşă medie) şi în municipiul Râmnicu Vâlcea (o creşă medie şi una mare).

„Numărul total al creşelor aprobate pentru finanţare, până în prezent, de Ministerul Dezvoltării, se ridică la 280, din care 65 au indicatorii tehnico-economici aprobaţi şi sunt sau vor intra în curând în procedura de achiziţie publică”, a subliniat ministrul Cseke Attila, care a reiterat că Ministerul Dezvoltării are alocate, din bugetul naţional, dar şi din fonduri europene, prin Programul Naţional de Redresare şi Rezilienţă (PNRR), 230 de milioane de euro pentru construirea de creşe noi.

În cazul celor cinci creşe nou aprobate, va începe procedura de achiziţie publică, iar ministerul aşteaptă în continuare solicitări pentru construcţia unor noi creşe, informaţiile necesare întocmirii cererilor de finanţare fiind disponibile atât pe pagina de internet a ministerului, cât şi pe cea a Companiei Naţionale de Investiţii.

Continue Reading
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Tendință