Connect with us

Comunicate

Mesajul preşedintelui Partidei Romilor „Pro-Europa”, Nicolae Păun, către cetăţenii români de etnie romă înaintea turului doi al alegerilor prezidenţiale

În calitate de preşedinte al Asociaţiei Partida Romilor „Pro-Europa”, organizaţia reprezentativă a romilor în Parlamentul României, mă simt obligat să transmit un mesaj către toţi cetăţenii români de etnie romă.

Al doilea tur al alegerilor prezidenţiale din data de 24 noiembrie 2019 este extrem de important pentru toţi cetăţenii acestei ţări, așadar vă rog să nu vă lăsaţi influenţaţi de nimeni. Votul fiecăruia dintre dumneavoastră trebuie să fie liber exprimat, nu o „marfă” care poate fi cumpărată în beneficiul altor persoane.

Vă îndemn cu tot respectul, dragi cetăţeni români de etnie romă, să ieşiţi în număr cât mai mare la vot și să vă exercitați acest drept democratic fundamental.

Consider că cea mai importantă îndatorire morală și socială a unei persoane, indiferent de etnie şi statutul social, este aceea de a vota în cunoştinţă de cauză şi de a apela la propria evaluare atunci când vine vorba despre viitorul al acestei ţări. Votul este vocea fiecărui cetățean și este universal, egal și secret.

În cazul în care cineva încearcă să vă influenţeze opțiunea de vot, vă rog să anunţaţi de urgenţă autorităţile competente (Poliţia la telefon 112).

Cu respect şi consideraţie pentru toţi alegătorii din România,

Nicolae Păun

Continue Reading
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Tendință