Connect with us

Eveniment

Mesajul de Anul Nou al președintelui Partidei Romilor „Pro-Europa”, Nicolae Păun

Dragi români, după un an plin de încercări, îmi doresc să întâmpinăm Anul Nou mai uniți, mai înțelepți, mai liniștiți. În 2022 ne-am confruntat cu o situație pe care nimeni nu o mai considera probabilă, cea a unui război în Europa, chiar la granițele țării noastre. Efectele le-am resimțit cu toții, mai ales în a doua jumătate a anului, cand rata inflației în creștere si-a facut din plin simțită prezența în buzunarele fiecăruia dintre noi. Am dovedit însă că suntem rezilienți, iar din puținul nostru am dăruit bunătate sutelor de mii de ucraineni fugiți din calea bombardamentelor, pe care i-am primit exemplar, cu inima deschisă, oferindu-le ajutoare și adăpost.

Românii au demonstrat încă o dată cât de multă generozitate și compasiune au pentru oamenii aflați în suferință. Deși nimănui nu i-a fost ușor anul acesta, măcar am mai învățat o lecție despre a ajuta și a oferi. Pășim spre noul an cu încrederea și speranța că binele se va întoarce către noi.

2023 să vă găsească sănătoși, să vă aducă împliniri și să vă răsplătească așa cum meritați. Vă urez un An Nou cu bucurii nenumărate, alături de familie și de cei pe care îi prețuiți!

Continue Reading
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Tendință