Connect with us

Economie

MDLPA: Plăţi de peste 411 milioane de lei, pentru investiţii realizate prin PNDL

Plăţi în vederea decontării facturilor pentru 474 de obiective de investiţii realizate prin etapele I şi II ale Programului Naţional de Dezvoltare Locală

Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice şi Administraţiei (MDLPA) a virat suma de 411.773.513,64 de lei, în vederea decontării facturilor pentru 474 de obiective de investiţii realizate prin etapele I şi II ale Programului Naţional de Dezvoltare Locală (PNDL).

Astfel, pentru etapa I, a fost plătită suma de 69.027.710,15 lei pentru 88 de obiective aflate în execuţie, iar pentru etapa a II-a a programului au fost decontate 342.745.803,49 lei pentru 386 de proiecte de investiţii, a informat miercuri un comunicat de presă al MDLPA.

Situaţia plăţilor efectuate este disponibilă pe site-ul MDLPA, la link: https://www.mdlpa.ro/pages/plati. În cadrul celor două etape ale PNDL, listele obiectivelor de investiţii şi sumele alocate acestora sunt publice şi pot fi consultate accesând pagina de internet a ministerului, secţiunea Lucrări Publice, Programul naţional de dezvoltare locală, rubrica Obiectivele de investiţii, iar transferurile lunare sunt publicate în secţiunea Plăţi.

Continue Reading
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Tendință