Connect with us

Social News

MDLPA: 30 de noi contracte cu finanţare din PNRR pentru construirea de locuinţe nZEB plus

Contractele, în valoare totală de 305.931.979,18 lei, au fost încheiate între autorităţile publice locale din 29 de unităţi administrativ-teritoriale şi Ministerul Dezvoltării

Ministrul Dezvoltării, Lucrărilor Publice şi Administraţiei, Cseke Attila, a semnat 30 de noi contracte finanţate prin componenta C10 – Fondul Local din Planul Naţional de Redresare şi Rezilienţă pentru construirea de locuinţe nZEB plus pentru tineri şi locuinţe de serviciu pentru specialiştii din sănătate şi învăţământ.

Contractele, în valoare totală de 305.931.979,18 lei, au fost încheiate între autorităţile publice locale din 29 de unităţi administrativ-teritoriale şi Ministerul Dezvoltării, a informat un comunicat de presă al MDLPA.

Prin această componentă din PNRR, Ministerul Dezvoltării va construi 5.522 de locuinţe pentru tineri şi specialişti din sănătate şi învăţământ, eficiente din punct de vedere energetic.

Până în prezent, prin cele trei componente ale PNRR, au fost semnate 1.455 contracte de finanţare, în valoare totală de 12.698.430.193,74 de lei, a precizat ministrul.

Continue Reading
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Tendință