Connect with us

Eveniment

Marcel Ciolacu, colindat de copiii romi din Sectorul 5

Mai mulți copii romi din Sectorul 5 al Capitalei l-au colindat pe președintele Camerei Deputaților, Marcel Ciolacu, chiar la el la biroul de la Parlament. Surpriza a fost pusă la cale de către deputatul Cătălin Manea, reprezentantul romilor în Parlament.

„Prin acest gest, am vrut să serbăm la Camera Deputaților Ziua Minorităților Naționale. Îi mulțumesc domnului președinte Marcel Ciolacu pentru deschiderea pe care o arată față de minorități, în special pentru minoritatea romă. Am conlucrat foarte bine pe mai multe proiecte pentru romi, sper ca această bună colaborare să continue și anul viitor”, a declarat deputatul Cătălin Manea, reprezentantul romilor în Parlament.

„Contribuția minorităților naționale la dezvoltarea României este de netăgăduit, iar respectarea diversității etnice, culturale, lingvistice și religioase reprezintă o garanție solidă a unei societăți moderne și a unei democrații consolidate”, a declarat Marcel Ciolacu, cu ocazia Zilei Minorităților Naționale.

După ce a fost colindat, președintele Camerei Deputaților i-a răsplătit pe copiii romi cu dulciuri.

Împreună cu reprezentanții organizațiilor de tineret și de femei a Asociației Partida Romilor Pro-Europa, copiii romi au mai colindat la ministerele Cercetării, Inovării și Digitalizării, Agriculturii, Dezvoltării și la Autoritatea Națională pentru Protecția Drepturilor Copilului și Adopție.

Continue Reading
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Tendință