Connect with us

Eveniment

Mahala Rai Banda – 15 ani. Un eveniment susţinut de Partida Romilor ”Pro – Europa”

Trupa Mahala Rai Banda,  denumită de presa internațională „senzația muzicală a zonei balcanice”, susține un show de excepție la Circului Metropolitan București, duminică 7 aprilie, începând cu ora 19.30, cu ocazia aniversării a 15 ani de la înfiinţare.

Cu peste 600 de concerte în 26 țări și participări la numeroase festivaluri internaționale, Mahala Rai Banda a cucerit întreg mapamondul cu stilul lor inconfundabil numit „gypsy balkan beat” un mix uimitor de genuri, un stil energic și în același timp autentic și sofisticat.

După ce au cântat pe toate meridianele pamântului- Opera Garnier din Paris, Teatrul Bolshoi din Moscova, Austria, Germania, Elveția, Spania, Italia, Belgia, Olanda, Portugalia, Suedia, Danemarca, Finlanda, Turcia, Japonia, Canada, SUA, Australia sau Noua Zeelandă- Mahala Rai Banda sărbatorește 15 ani de la înființare într-un concert de zile mari acasă, alături de prieteni!

Partida Romilor „Pro – Europa” susţine acest eveniment remarcabil în istoria muzicii comunităţii şi va prezenta pe larg concertul aniversar Mahala Rai Banda, în cadrul emisiunii „Din viaţa romilor”, difuzată sâmbătă şi duminică de la ora 9, la Naţional TV.

Continue Reading
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Tendință