Connect with us

Eveniment

Mahala Rai Banda

15 ani de muzică, artă şi mândrie romă

Mahala Rai Banda – Orchestra nobilă din Rai, așa cum le place să-și spună, au împlinit 15 ani. Au ținut să marcheze această aniversare așa cum doar ei știu să o facă…mai presus de cuvinte și declarații, dincolo de limitele cotidianului mohorât, prin simplă și pură dăruire a tot ce au ei mai bun, publicului.

Pentru asta au ales locul în care ei știu cel mai bine să exprime cei 15 ani de trudă, creație, bucurie, împliniri și uneori dezamăgiri, dar întotdeauna putere de a merge mai departe, și au pășit cu emoții și mândrie pe scenă – acolo unde o lume întreagă i-a privit și i-a aclamat pentru mai bine de un deceniu.

Cu peste 600 de concerte in 26 de țări, Mahala Rai Banda a cucerit întreg mapamondul cu stilul propriu, inconfundabil « balkan beat » Un uimitor mix de genuri muzicale, un beat modern, original, care a condus trupa către o poziție ce o detașează net de celelalte din categoria ei. Mahala Rai Banda este astăzi poate cel mai bine cotat produs muzical al romilor.

Prin bucuria lor sinceră de a face muzică, prin seriozitatea cu care au lucrat, prin arta cu care au șlefuit  practic fiecare piesă muzicală pentru ajunge la public așa cum au visat, Mahala Rai Banda a reușit să aibă ceea ce puține formații se mai pot lăuda astăzi că pot păstra – prieteni. Și pentru toate astea, prietenii le-au fost aproape și în această zi specială.

Timp de 15 ani în care toate piesele create vreodată de ei s-au făcut auzite în toate colțurile lumii, trupa a urcat pe nenumărate scene și în cele mai cunoscute edificii culturale, din Oslo în Paris și până în Moscova, de pe scena Teatrului Regal din Adelaide, Australia și până pe scena celebrei Opere din Viena. Mahala Rai Banda este și va rămâne cu siguranță o adevărată mândrie în sufletele romilor și poate cea mai iubită formație care le poartă muzica și identitatea culturală în întreaga lume.

Continue Reading
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Tendință