Connect with us

Educatie

Locurile pentru candidaţii de etnie romă la liceele din București

Broşura de admitere în învăţământul liceal, învăţământul profesional de stat şi învăţământul dual pentru anul şcolar 2022-2023 în Capitală a fost publicată pe site-ul Inspectoratului Şcolar al Municipiului Bucureşti.

Documentul cuprinde informaţii legate de admiterea în cele trei tipuri de învăţământ şi reprezintă „un ghid util” atât pentru absolvenţii clasei a VIII-a, cât şi pentru părinţii acestora în vederea orientării şcolare pentru clasa a IX-a, precizează IŞMB.

Broşura este editată de Inspectoratul Şcolar al Municipiului Bucureşti prin Comisia de Admitere a Municipiului Bucureşti şi va fi distribuită gratuit tuturor absolvenţilor clasei a VIII-a din Capitală.

Vă prezentăm în continuare locurile alocate de către liceele din Municipiul București absolvenţilor de clasa a-VII-a de etnie romă. Broşura poate fi  consultată şi descărcată de pe site-ul Ispectoratului Şcolar al Municipiului București

La liceele din țară locurile alocate elevilor de etnie romă sunt afișate pe site-urile inspectoratelor școlare județene.

Continue Reading
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Tendință