Connect with us

Educatie

Locuri pentru candidaţii romi la Şcoala de Subofiţeri de Pompieri şi Protecţie Civilă „Pavel Zăgănescu” Boldeşti

În sesiunea martie – mai 2022 a concursului de admitere la Şcoala de Subofiţeri de Pompieri şi Protecţie Civilă „Pavel Zăgănescu” Boldeşti, cifra de şcolarizare este : la specialitatea subofiţer de pompieri şi protecţie civilă 275 locuri (2 locuri pentru romi) I.G.S.U. şi 25 locuri în specialitatea maistru militar auto I.G.S.U.

În perioada 07 – 18 martie 2022 (inclusiv în zilele de sâmbătă şi duminică) va avea loc etapa de depunere a cererilor de înscriere, în format electronic la adresa de e-mail a unităţii de recrutare (inspectoratul pentru situaţii de urgenţă de domiciliu).

Până la data de 22 martie 2022 va avea loc evaluarea psihologică – conform planificării întocmite de către Centrul de Psihologie al M.A.I. împreună cu unităţile de recrutare, depunerea documentelor pentru dosarul de recrutare va avea loc până la data de 27 martie 2022.

Susţinerea probei de evaluare a performanţei fizice (traseul aplicativ) va avea loc în perioada 31 martie – 06 aprilie 2022 la Şcoala de Subofiţeri de Pompieri şi Protecţie Civilă „Pavel Zăgănescu” Boldeşti, unde în data de 09 aprilie 2022 se va susţine proba de evaluare a cunoştinţelor ( disciplina matematică).

În perioada 18 aprilie – 20 mai 2022 va avea loc examinarea medicală – pentru candidaţii care se încadrează în numărul total de locuri scoase la concurs (300 locuri) în ordinea descrescătoare a notelor finale.

Rezultatele finale se vor afişa pe site-ul oficial al şcolii până la data de 27 mai 2022.

Misiunea şcolii constă în formarea iniţială în calificările „maistru militar auto” şi „subofiţer de pompieri şi protecţie civilă” şi formarea continuă a personalului din M.A.I. şi I.G.S.U.

Şcoala de Subofiţeri de Pompieri şi Protecţie Civilă „Pavel Zăgănescu” Boldeşti este singura şcoală de formare iniţială din subordinea IGSU, unică la nivel naţional din perspectiva calificărilor asigurate: „subofiţer de pompieri şi protecţie civilă” şi „maistru militar auto”.

Continue Reading
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Tendință