Educatie

Locuri pentru candidații romi la Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Suceava

Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Suceava selecţionează candidaţi (bărbaţi şi femei) pentru concursurile de admitere în instituţiile de învăţământ care pregătesc personal pentru nevoile Ministerului Afacerilor Interne – sesiunea februarie-martie 2021, astfel:

– Şcoala Militară de Subofiţeri Jandarmi „Petru Rareş” Fălticeni- 200 locuri (dintre care 4 locuri pentru romi şi 2 locuri pentru alte minorităţi)- https://www.jandarmeriafalticeni.ro/.
– Şcoala Militară de Subofiţeri Jandarmi „Gr. A. Ghica” Drăgăşani- 200 locuri (dintre care 4 locuri pentru romi şi 2 locuri pentru alte minorităţi)- http://www.scoaladragasani.ro/.

Activităţile se vor desfăşura după următorul grafic:

1. Înscrierea candidaţilor se desfăşoară zilnic, în perioada 15-28 februarie 2021, inclusiv în zilele de sâmbătă şi duminică, între orele 08.00 – 16.00, la sediul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Suceava din municipiul Suceava, strada Traian Vuia, nr. 7bis.
Pentru buna desfăşurare a activităţii de recrutare şi pentru evitarea aglomerării, candidaţii se vor prezenta la sediul inspectoratului cu cererea de înscriere şi declaraţia de confirmare a condiţiilor de cunoaştere completate (modele disponibile pe www.jandarmeriasuceava.ro).

2. Depunerea dosarelor de candidat în volum complet se va face zilnic, inclusiv în zilele de sâmbătă şi duminică, între orele 08.00-16.00, până la data de 10 martie 2021, la sediul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Suceava din municipiul Suceava, strada Traian Vuia, nr. 7bis.

Candidaţii pot obţine relaţii suplimentare la reşedinţa inspectoratului sau la tel. 0230/522998, interior 24535/24557.

Citeşte şi:

Locuri pentru candidații romi la Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Tulcea

Lasă un răspuns Anulează răspunsul

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Tendință

Exit mobile version