Editorial

Liderii locali ai PSD și PNL aruncă Partida Romilor în brațele AUR

Nicolae Păun, președintele Asociației Partida Romilor Pro-Europa, este foc și pară pe liderii locali ai PSD și PNL din 21 de județe ale țării, după ce negocierile politice pentru a candida împreună la alegerile locale și europarlamentare au eșuat. În ultimele luni, liderul romilor din România a fost în toate județele țării, pentru a negocia parteneriate pentru alegerile din acest an.

“Dacă suntem împreună la guvernare, am considerat că e de bun augur să continuăm această colaborare cu PSD și cu PNL, și să candidăm împreună, pe liste comune, la alegerile locale și europarlamentare. În județele din jumătate de țară ne-am înțeles, în județele din cealaltă jumătate, nu. Atrag atenția liderilor PSD și PNL din București, Ilfov, Alba, Brașov, Hunedoara, Caraș Severin, Argeș, Timișoara, Sălaj, Bistrița Năsăud, Cluj, Neamț, Maramureș, Botoșani, Suceava, Constanța, Tulcea, Prahova, Dâmbovița, Vâlcea și Mehedinți, cu care nu ne-am înțeles, că nu vor mai putea obține anul acesta voturile romilor cu un litru de ulei și un kilogram de zahăr. O să merg personal în aceste comunități în campania electorală, ca să le spun romilor să nu-i voteze pe acești politicieni de la PSD și PNL”, a declarat Nicolae Păun, președintele Asociației Partida Romilor Pro-Europa – APRPE.

Liderul romilor din România precizează că relația Partidei Romilor cu liderii de la centru ai PSD și PNL, Marcel Ciolacu și Nicolae Ciucă, este una foarte bună.

“Probleme sunt doar în teritoriu, și doar cu anumiți lideri, care se comportă ca niște baroni locali. Atrag atenția acestor baroni locali că nu vor face altceva decât să oblige Partida Romilor să candideze pe liste proprii sau să ne arunce în brațele AUR. Am văzut că foarte mulți urmași ai Brătienilor, lideri locali ai PNL, nu mai consideră AUR un partid extremist, ci o organizație cu care să se alieze în alegeri. Dacă așa stau lucrurile, atrag atenția acestor lideri locali că Partida Romilor își va schimba strategia politică și acești baroni locali vor pierde alegerile de anul acesta”, a precizat Nicolae Păun, președintele APRPE.

Liderul romilor din România atrage atenția liderilor locali ai PSD și PNL, care se comportă ca niște baroni locali, că Asociația Partida Romilor Pro-Europa nu e roata lor de rezervă.

Lasă un răspunsAnulează răspunsul

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Tendință

Exit mobile version